MOMO RF SERIJA

RF SERIES 2019 SVE Sajt 
 

RFSERIES ROTARYFORMEDsmall

Ultra lake alu felne izuzetnih karakteristika  

 

MOMO je oslanjajući se na pola veka iskustva u Moto sportu na tržište plasirao novu RF (Rotary Formed) seriju ultra lakih alu felni izuzetnih karakteristika. Sa potpuno novim modelima, RF serija pruža nenadmašan spoj evropskog stila i kvaliteta završne obrade isključivo za ljubitelje sportskih automobila visokih performansi. 

RF serija koristi monoblok konstrukciju koja se izrađuje u specijalnim rotirajućim kalupima. Ovim postupkom postiže se izuzetna čvrstina i otpornost uz 20% manju težinu alu felne u poredjenju sa standardnom.

Smanjena masa = Bolje performanse


RF alu felne se izlivaju od legure sirovog aluminijuma. Dok se rotiraju velikom brzinom izložene su intenzivnim pritiscima. Centrifugalne sile nastale u ovom procesu zapravo menjaju molekularne osobine legure aluminijuma, stvarajući veću čvrstinu na periferiji obruča alu felne. Veća čvrstina omogućava smanjenje mase bez ugrožavanja izdržljivost i trajnosti. Upravo što je alu felna lakša, potrebno je manje konjskih snaga za ubrzanje.

MOMO RF Serija sa svojim jedinstvenim spojem performansi, kvaliteta i stila pruža pravim entuzijastima prepoznatnljiv stav, nivo performansi i stil koji niko drugi ne može da ponudi.

RF serija se nudi u šest različitih modela jednostavnih oznaka  RFX-01 / RF-01 / RF-02 / RF-03 / RF-04 / RF-05  prečnika od 19" pa sve do 22"

RFX-01 - je model posebno osmišljen i konstruisan specijalno za SUV vozila.


   RFX01

RFX 01 GLE

RFX 01 Felne

 

RFX-01 je prvi model MOMO RF SERIJE koji je zamišljen i konstruisan specijalno za SUV vozila. Atraktivan dizajn ujedno prezentuje i snažnu strukturu alu felne dostupne isključivo u 21" i 22" u potpuno crnom i kontrasnom poliranom završnom sloju. 

   Pogledaj ponudu >   

 


 

Untitled 1black1

17

RF 01 Golden Bronze  RF 01 Stardust   RF 01 Titan Ice

RF-01 karakterišu pet pravilno raspoređenih Y kraka, dodatno pojačanih linijom urezanih žljebova kroz celi perimetar točka, što fleksibilnoj strukturi daje elegantan sportski izgled, koji se u potpunosti integriše u dinamični temperament RF-01.
Ponuđene varijacije kompletiraju potrebe i najzahtevniih kupaca: Stardust Black, za one koji vole total black look, Titan-ice, klasičan i elegantan, i Golden Bronze za oni koji ne žele da prođu nezapaženo.

   Pogledaj ponudu >   

 


Untitled 2black1 

21

RF 02 Matt Black    RF 02 Titan Silver Brushed Turned Right    

RF-02 se nudi u 20'' sa različitim promerom u zavisnosti od željene aplikacije.
Dijamantska završna obrada u mat crnoj varijanti i brušena površina u Titan-sebrnoj, dodatno obogaćaju atraktivni stil čineći ga idealanim za vozila sa sportskim i elegantnim stavom. 

   Pogledaj ponudu >   

 


  Untitled 3black1

3

RF 03 Staurdust Glossy Black    RF 03 Titan Ice   

Linearni dizajn RF-03 je savršen izbor za svaki automobil. Dostupan u 19 inča sa obodom od 8.5 do 10.0, u varijantama koje simbolišu dve različite ličnosti RF-03.
Titan-ice Diamond Cut sa fino poliranim kracima i Stardust Glossy Black elegantne i sjajne završne obrade.

   Pogledaj ponudu >   

 


RFX04

RFX 04 A5

RFX 04 Felne

Klasični "Y" dizajn kraka alu felne je potpuno osvežen sa RF-04 modelom. Dupli kraci se spuštaju na tanki obod (usnu) alu felne, kreirajući oblik dijamanata. Konkavno udubljenje je dodatno vizuelno poboljšano sitnim i efktinim elementima.

Izrađen u dva završna sloja (hibridno srebrnom i mat cnom poliranom) sa odgovarajućim čepovima dostupan je u 20" i 21"

   Pogledaj ponudu >   

 


RFX05

RFX 05 CLS

RFX 05 Felne

RF-05 je model koji karakteriše petnaest ravnomerno raspoređenih tankih i oštrih kraka. Polirani elementi koji se kroz nih pružaju postepeno se sužavaju od centralne kape do oboda, čineći liniju alu felne izuzetno dinamičnom. 

RF-05 je dostupan u 19" u promerima 8,5 i 9.5.

   Pogledaj ponudu >   

 


  THE DESIGN OF ROTARY TECHNOLOGY

Momo Arrow Logo 

Više iz ove kategorije « Moto oprema Sijalice »

GUME

PRONAĐITE VAŠE AUTO GUME >

Proizvođač
Sezona
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset