O nama

NEW Logo TSA 20 godina sa vama

TOP STOP AUTO je osnovan 10.10.2000. godine i već punih dvadeset godina poslujemo sa uspehom. Osnovna delatnost je prodaja guma, alu felni, motornih ulja, akumulatora kao i druge auto opreme vodećih svetskih proizvođača.

Generalni smo uvoznici brendova MOMO, BBS, MAK, OZ RACING, SPARCO, DOTZ, AEZ, DEZENT, MSW, REDS aluminijumskih felni i opreme kao i Schrader TPMS sigurnosnih ventila.

Servis u koji se ubrajaju vulkanizerske usluge, optika trapa, duvanje guma azotom, hotel za gume, zamena ulja, filtera i antifriza, zamena amortizera i delova trapa, punjenje i dezinfekcija auto klima, servis akumulatora, nosi oznaku "MICHELIN SERTIFIKOVANI CENTAR". Michelin oznaka Kvaliteta garantuje da je naš servis potpuno u skladu sa striktnim standardima kvaliteta Michelin-a koji se odnose na pružanja tehničkih usluga i promociju proizvoda. Takođe i garancija da će se osoblje servisa prema Vašem vozilu ophoditi u skladu sa NAJVIŠIM PROFESIONALNIM STANDARDIMA.  Posedujemo sertifikat kao ovlašćeni servis TOPLA akumulatora.

O kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj zadovoljnih korisnika.

Posetite nas, jer na pravom ste mestu. 1f44d

Top Stop Auto Identifikacioni karton (pdf) 


Bisnode AAA TSA

 

Top Stop Auto poseduje Sertifikat Bonitetne izvrsnosti AAA grupe

 

U pitanju je međunarodni sertifikat koji kompanija Bisnode (www.AAA.bisnode.rs) izdaje više od dvadeset godina širom Evrope, a od skora i u Srbiji. Bonitetna izvrsnost oslikava kreditnu vrednost i potvrda je ekonomskog kvaliteta kompanije. U međunarodnom okruženju sertifikovanje je uobičajna praksa i na taj način kompanije dodatno jačaju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Priznanje Bonitetne izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske Unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Sertifikovanje kompanije (bonitetna izvrsnost) osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno našim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja, kako iz perspektive finansijske sposobnosti, tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

  • USPEŠNOST
  • LIKVIDNOST
  • ODGOVORNO POSLOVANJE
  • FINANSIJSKA SPOSOBNOST
 

Više iz ove kategorije Opšti uslovi kupovine »

GUME

PRONAĐITE VAŠE GUME >>>

Proizvođač
Tip
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset

KONFIGURATORI
ALU FELNI

Ovde možete kombinovati svoj model automobila sa modelom i veličinom alu felni.

Alfa RomeoAUDIMAKOZ RACINGCHEVROLETFORDCITROENDACIAFIAT