MOMO RF Series

Momo-RF-logo-shop
Momo je oslanjajući se na pola veka iskustva u Moto sportu na tržište plasirao novu RF (Rotary Formed) seriju ultra lakih alu felni izuzetnih karakteristika. Sa tri potpuno novamodela, RF serija pruža nenadmašan spoj evropskog stila i kvaliteta završne obrade isključivo za ljubitelje sportskih automobila visokih performansi. 
 
 

RF Serija

RF serija koristi monoblok konstrukciju koja se izrađuje u specijalnim rotirajućim kalupima. Ovim postupkom postiže se izuzetna čvrstina i otpornost uz 20% manju težinu alu felne u poredjenju sa standardnom.

Smanjena masa = Manja težina = Bolje performanse

RF alu felne se izlivaju od legure sirovog aluminijuma. Dok se rotiraju velikom brzinom izložene su intenzivnim pritiscima. Centrifugalne sile nastale u ovom procesu zapravo menjaju molekularne osobine legure aluminijuma, stvarajući veću čvrstinu na periferiji obruča alu felne. Veća čvrstina omogućava smanjenje mase bez ugrožavanja izdržljivost i trajnosti. Upravo što je alu felna lakša, potrebno je manje konjskih snaga za ubrzanje.

MOMO RF Serija sa svojim jedinstvenim spojem performansi, kvaliteta i stila pruža pravim entuzijastima prepoznatnljiv stav, nivo performansi i stil koji niko drugi ne može da ponudi.

RFSERIES ROTARYFORMEDsmall 

RF serija se nudi u tri različita modela jednostavnih oznaka RF-01 / RF-02 / RF-03 prečnika 19" i 20"

Untitled 1black1
17
RF-01 karakterišu pet pravilno raspoređenih Y kraka, dodatno pojačanih linijom urezanih žljebova kroz celi perimetar točka, što fleksibilnoj strukturi daje elegantan sportski izgled, koji se u potpunosti integriše u dinamični temperament RF-01. 
Ponuđene varijacije kompletiraju potrebe i najzahtevniih kupaca: Stardust Black, za one koji vole total black look, Titan-ice, klasičan i elegantan, i Golden Bronze za oni koji ne žele da prođu nezapaženo.

RF 01 Golden Bronze  RF 01 Stardust   RF 01 Titan Ice

 

Rf01chart

 

Untitled 2black1
21

RF-02 se nudi u 20'' sa različitim promerom u zavisnosti od željene aplikacije. 
Dijamantska završna obrada u mat crnoj varijanti i brušena površina u Titan-sebrnoj, dodatno obogaćaju atraktivni stil čineći ga idealanim za vozila sa sportskim i elegantnim stavom. 

RF 02 Matt Black    RF 02 Titan Silver Brushed Turned Right   

 

Rf02chart

 

Untitled 3black1
3
Linearni dizajn RF-03 je savršen izbor za svaki automobil. Dostupan u 19 inča sa obodom od 8.5 do 10.0, u varijantama koje simbolišu dve različite ličnosti RF-03. 
Titan-ice Diamond Cut sa fino poliranim kracima i Stardust Glossy Black elegantne i sjajne završne obrade.

RF 03 Staurdust Glossy Black    RF 03 Titan Ice   

 

Rf03chart

 

THE DESIGN OF ROTARY TECHNOLOGY

 

GUME

PRONAĐITE VAŠE AUTO GUME >

Proizvođač
Sezona
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset