Patosnice

Gledring Logo

TIPSKE GUMENE PATOSNICE 

Tipske gumene patosnice su proizvod slovenačke firme Gledring. Patosnice su tačnih dimenzija automobila, imaju visoke ivice i nude najbolju zaštitu na podu vozila. 

Patosnice su opremljene originalnim sistemom pričvršćivanja koji omogućuje da patosnice čvrsto stoje na podu i ne dolaze u dodir sa pedalama automobila, što može biti veoma opasno. 

Materijali koji se koriste u proizvodnji nisu štetni za ljudsko zdravlje, prijatnog su mirisa i bez ikakvih toksičnih materija. Kompletna izrada je u skladu sa Evropskim propisima I zakonima vezanim za automobilsku industriju. 

Patosnice su prepoznatljive zbog svog jedinstvenog dizajna, čime se sprečava zadržavanje i akumulacija prljavštine u reljefima. Čišćenje i održavanje je lako, potrebni su samo voda i sunđer.

Takodje u ponudi imamo i tipske gumene patisnice za prtljažni prostor.

CENA: 4.390,oo rsd

Pronađi patosnice za svoj model automobila (ovde) >>>

 

Tipska Gledring Patosnica 1

 

 


 

TIPSKE TEPIH PATOSNICE 

Tipske tepih patosnice su proizvod firme TDS. Gornji deo patosnice je ojačan CARRERA itisonom koji obezbedjuje dugotrajnost patosnica. Donji deo patosnice je obložen hrapavom gumom. 

Svojim oblikom tipske patosnice apsolutno odgovaraju obliku poda modela vozila za koje su namenjene. 

Opremljene su fiksatorima za vozila koja u svojoj opremi imaju pripremljene klinove za montažu. Tako će patosnica biti obezbeđena od proklizavanja i podvlačenja pod komande vozila.

CENA: 2.690,oo rsd

 

Tipska Tepih Patosnica

 


 

 

UNIVERZALNE PATOSNICE 

 

UNA13

GUMENE PATOSNICE 
UNA XIII - KADICE - 4 DELA 

Šifra proizvoda:  851105 

CENA: 1.940,oo rsd

Patosnice su napravljene od najkvalitetnije gume, crno boje. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice.

 

 

 

Više iz ove kategorije « Areon Lanci za sneg »

GUME

PRONAĐITE VAŠE AUTO GUME >

Proizvođač
Sezona
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset