NOVO - Michelin Pilot Sport 4S

06 mart

PRAVA STRAST IZUZETNE VOŽNJE

Dizajniran za sportske automobile i vozila visokih performansi, kombinuje najbolje aspekte Michelin Pilot Super Sport-a sa ključnim atributima Pilot Sport 2. Za ljubitelje visokih performansi Pilot Sport 4S rešava jednačinu zadovoljstva i sigurnosti, nudeći jedinstven užitak u vožnji, izuzetnu preciznost upravljanja i odličnu stabilnost na pravcu, a takođe pruža maksimalno prijanjanje na mokrim ili suvim putevima.

Budite u prednosti i uštedite kupovinom SETA (4 alu-felne + 4 pneumatika)

01 mart

Brojne su prednosti i velike uštede ukoliko posedujete 2 seta točkova, odnosno letnju i zimsku garnituru alu-felni i pneumatika:  

Finansijska ušteda

  • Ušteda na montažama sezonskih guma - od 3.000 do 5.200,00 dinara po sezoni što je na godišnjem nivou ukupna ušteda od 6.000 do 10.400 dinara u zavisnosti od veličine točkova.

Nedostaci zimskih guma tokom letnje sezone

23 februar

Vreme je kada sa svojih vozila možemo skinuti zimske gume i montirati letnje.

Novo - CONCORD Dečija sedišta

11 oktobar

Nemački proizvođač auto sedišta za decu je lider u proizvodnji ovakve vrste opreme za vozila. Proizvodni program Concord obuhvata modele auto sedišta za decu od 0-12 godina odnosno od 0+ do 36kg težine.

Priprema vozila za put

17 jun

 Pre polaska na put obavezan je pregled automobila pri čemu naročito treba obratiti paznju na:

  • uređaje za upravljanje
  • kočnioni sistem
  • stanje pneumatika

Dubina šare guma

03 maj

Preporuka vodećih proizvođača automobila: zamenite gumu kada dubina šare padne ispod 3mm.

Michelin Pilot Sport 4 - novi pneumatik za letnju sezonu 2016.

17 februar

Pneumatik nove generacije za premium i sportske sedane, MICHELIN PILOT SPORT 4 pruža savršeni balans uživanja i bezbednosti.

Novi sistem kategorizacije guma

19 maj

Od novembra 2012. godine jeuveden novi sistem kategorizacije guma. Kako bi kupci bolje razumeli šta tačno kupuju, pored dimenzija gume biće uvedene još tri oznake za: energetsku efikasnost (koliko utiču na potrošnju goriva), performanse na mokroj podlozi i buku koju generišu tokom kotrljanja.