Arexons

Logo Arexons

 

RUKAVICA ZA PRANJE MIKROFIBER WIZZY AREXONSRUKAVICA ZA PRANJE MIKROFIBER WIZZY AREXONS

Šifra proizvoda:  431613

CENA: 456,oo rsd

Rukavica za pranje od mikrofibera koja ima dvostruku namenu. Glatka mikrofiber strana, specijalno napravljena za pranje prozora i farova, i mikrofiber strana sa resama idealna za čišćenje prašine i pranje. Izuzetno upija, ne ostavlja dlačice.


MARAMICE ZA KOKPIT WIZZY 15 AREXONSMARAMICE ZA KOKPIT WIZZY 15/1 AREXONS

Šifra proizvoda:  431934

CENA: 240,oo rsd

Čisti i obnavlja. Idealane za kontrolne table nove generacije. Ostavlja prijatan miris. Može se koristiti na mat površinama kontrolne table i svim unutrašnjim plastičnim površinama.


MARAMICE ZA NEGU KOZE WIZZY 15 AREXONSMARAMICE ZA NEGU KOZE WIZZY 15/1 AREXONS

Šifra proizvoda:  431935

CENA: 240,oo rsd

Čisti i obnavlja mekoću i sjaj kože u vozilu. Nakon primene trljati čistom i suvom krpom.

 


SPREJ ZA PODMAZIVANJE SVITOL SILIKON 400ml AREXONSSPREJ ZA PODMAZIVANJE SVITOL-SILIKON 400 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  434119

CENA: 552,oo rsd

Sprej na bazi silikona podmazuje i odstranjuje vodu. Bezbojan i ne lepljiv, takođe pogodan za plastiku i gumu idealan je za podmazivanje i zaštitu gumenih traka, zaptivke električnih uređaja, plastične materijale i plastika-metal kombinacije. Pogodan i za spoljnu upotrebu, otporan na ispiranje.
Deluje u širokom temperaturnom opsegu (od -40 °C do 260 °C). Sprečava starenje gume, plastike i imitacija kože. Sprečava oksidaciju metala. Štiti brave i druge mehanizme od mraza. Štiti električne sisteme od vlage i korozije.


MAST ZA ZUPCANIKE SVITOL 400m AREXONSMAST ZA ZUPČANIKE SVITOL 400 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  434120

CENA: 612,oo rsd

Svitol PTFE mast je pogodana za podmazivanje O-prstenova, ravne zaptivače, ležajeve, zupčanike i za sve mehanizme koji zahtevaju podmazivanje.


SREDSTVO ZA CISCENJE KLIME 200ml AREXONSSREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KLIME 200 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  434135

CENA: 360,oo rsd

Za higijensko čišćenje svih sistema za klimatizaciju vazduha. Naturalizuje smese organskih i neorganskih nečistoća. Čisti sve površine i prevlači ih zaštitnim filmom. Uklanja neugodne mirise. Produžuje interval održavanja sistemai optimizuje njiegov rad. Dovoljno je jedno čišćenje u godini. Sredstvo ne oštećuje armaturnu ploču i sve ostale obloge u unutrašnjosti bez obzira na vrstu materijala.


AUTO SAMPON SA VOSKOM 1000 Ml AREXONSAUTO ŠAMPON SA VOSKOM 1000 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  435411

CENA: 420,oo rsd

Namenjen jednostavnom korišćenju, postiže profesionalne rezultate u kratkom vremenu. Posebno formulisan, sadrži deterdžent i vosak koji naglašava rezultat pranja. Zahvaljujući učinku samo-sušenja, kapljice vode se odbijaju od površine. Efikasan na svim površinama, čak i na gumi i plastici. 


KOKPIT SPREJ OCEAN 600ml AREXONSKOKPIT SPREJ OCEAN 600 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  435422

CENA: 399,oo rsd

Čisti, polira i štiti komandnu tablu automobila i sve plastične, kožne, gumene, drvene i površine od imitacije kože. Njegova eksluzivna neutrališuća formula čisti i tretira površine temeljno. Nije mastan. Odaje prijatan miris. 


KOKPIT SPREJ OCEAN 600ml AREXONSKOKPIT SPREJ VANILA 600 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  435423

CENA: 399,oo rsd

Čisti, polira i štiti komandnu tablu automobila i sve plastične, kožne, gumene, drvene i površine od imitacije kože. Njegova eksluzivna neutrališuća formula čisti i tretira površine temeljno. Nije mastan. Odaje prijatan miris.


SREDSTVO ZA ODBIJANJE KISE RAIN OFF 100ml AREXONSSREDSTVO ZA ODBIJANJE KIŠE - RAIN OFF 100 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437059

CENA: 528,oo rsd

RAIN OFF osigurava bolju vidljivost i sigurnu vožnju. RAIN OFF-ov praktičan i odlično osmišljen način nanošenja tečnosti omogućuje njegovu jednostavno korišćenje. RAIN OFF na vetrobranskom staklu stvara vodootporan štit koji odbija vodu već pri 50/60 km/h i time smanjuje korišćenje brisača.


AUTO SAMPON KONCENTRAT 1000ml AREXONSAUTO ŠAMPON KONCENTRAT 1000 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437110

CENA: 282,oo rsd

Super efikasno koncentrovano sredstvo za pranje koje odstranjuje sve vrste nečistoće. Karoseriju dugo ostavlja čistom i sjajnom. Posebna formula ovih neutralnih spojeva je prikladna za sve vrste lakova, uključujući i metalne.


SREDSTVO ZA BRANIKE 400ml AREXONSSREDSTVO ZA BRANIKE 400 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437113

CENA: 324,oo rsd

Posebna formula za obnavljanje, zaštitu i oživljavanje boje spojlera, branika, letvica i svih plastičnih delova. Idealno za automobile, motocikle, prikolice itd. Štiti plastične delove od raspadanja i bleđenja zbog uticaja uv-zaračenja i atmosferskih uticaja.


SREDSTVO ZA SUVO PRANJE AQUAZERO 400ml AREXONSSREDSTVO ZA SUVO PRANJE AQUAZERO 400 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437116

CENA: 324,oo rsd

Aquazero pere, polira i štiti automobile, skutere ili prikolice bez upotrebe vode. Samo nanesite na površinu, a zatim trljajte suvom pamučnom tkaninom. Idealan je za karoseriju, ali takođe može da se koristi za gumene i plastične delove. Ova formula sadrži hranljivu bazu specijalnih voskova koji, pored uklanjanje prašine, ptičjeg izmeta, insekata i prljavštine u celini, ostavlja tretirane površine savršeno ispolirane i zaštićene.


MLEKO ZA KOKPIT 400ml AREXONSMLEKO ZA KOKPIT 400 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437125

CENA: 540,oo rsd

Čisti, obnavlja i štiti kokpit - instrument tablu, kao i plastične, gumene, drvene i površine od veštačke kože u automobilu. Njegova specijalna formula bez gasa na neutralnoj bazi ne sadrži rastvarače i prska se radi formiranja zaštitnog filma koji odbija prašinu, sprečava stvaranje mrlja i odbija vodu i prljavštinu uopšte. Njegova divna aroma ostavlja putnički prostor mirisnim, svežim i ugodnim.


SREDSTVO ZA ODRZAVANJE KOZE 200ml AREXONSSREDSTVO ZA ODRŽAVANJE KOŽE 200 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437132

CENA: 384,oo rsd

Tretman za kožu, specijalna formula je razvijena da čisti, polira i štiti kožna sedišta i obloge. Njene omekšavajuće komponente obogaćene glicerinom i prirodnim voskovima neguju, trtiraju i održavaju prirodnu mekoću, boju i izgled kože sprećavajući je da ispuca.


SREDSTVO ZA CISCENJE TAPACIRUNGA 400ml AREXONSSREDSTVO ZA ČIŠĆENJE TAPACIRUNGA 400 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437133

CENA: 312,oo rsd

Sredstvo za čišćenje tapacirunga deluje dubinski i obnavlja originаlne boje svih vrsta tkаnina, plаtnа i velur površinа u kolimа, kаo što su sedištа, tepisi, obloge vrаtа i pаtosnice. Rаzbijа i uklаnjа nаjupornije prljаvštine u mаterijаlimа (kаo što su mаst, kаfа, kаrmin, pićа, mleko, itd) uz mаksimаlnu efikаsnost. Sаdrži аktivne supstаnce koje prodiru u vlаknа neutrаlišu neprijаtne mirise dimа ili životinjа.


SREDSTVO ZA PRANJE MOTORA 400ml AREXONSSREDSTVO ZA PRANJE MOTORA 400 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437150

CENA: 348,oo rsd

Sredstvo za pranje motora vrlo efikаsno uklаnjа uljа, mаsti, fleke i prljаvštinu sа svih vrstа motorа. Ne zadržava se na boji, gumama i plаstici. Pogodаn zа motocikle.


SREDSTVO ZA CISCENJE FELNI 500ml AREXONSSREDSTVO ZA ČIŠĆENJE FELNI 500 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437160

CENA: 432,oo rsd

Inovativna gel formula koja se pretvara u penu zbog boljeg prijanjanja proizvoda na vertikalnim površinama i efikasnijeg čišćenja. Čisti ostatke kočenja i mrlje koje se teško skidaju. Koristi se za čišćenje svih vrsta legura i metalnih i plastičnih spojnica. Idealan za hromirane okvire bez kiseline.


SREDSTVO ZA POLIRANJE 500ml AREXONSSREDSTVO ZA POLIRANJE 500 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437172

CENA: 636,oo rsd

Idealna za uklanjanje pruga i ogrebotina i obnavljanje boje na vozilu. Snažan efekat čišćenja eliminiše oksidaciju i vraća originalni sjaj i izgled, akrilne ili metalnik farbe. Jednostavan za korišćenje, što garantuje profesionalne rezultate.


SREDSTVO ZA UKLANJANJE OGREBOTINA 150gr AREXONSSREDSTVO ZA UKLANJANJE OGREBOTINA 150 gr AREXONS

Šifra proizvoda:  437174

CENA: 276,oo rsd

Uklanja površinske ogrebotine i čini sve dublje ogrebotine manje uočljivim, na svim obojenim površinama vozila. Idealno sredstvo za uklanjanje ostataka boje.


BRZI VOSAK 500ml AREXONSBRZI VOSAK 500 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437175

CENA: 360,oo rsd

Sredstvo za brzo poliranje za zaštitu visokih performansi sa karnaubom, nudi dublje i intenzivnije refleksije sa visokim sjajem. Idealan proizvod za one koji treba da zaštitite auto voskom u kratkom vremenskom intervalu, ali ne žele ništa manje nego Arexons kvalitet. Idealan kao završni sloj posle pranja. Ne izbeljuje plastiku.


ZAPTIVAC HLADNJAKA 25gr AREXONSZAPTIVAČ HLADNJAKA 25 gr AREXONS

Šifra proizvoda:  437245

CENA: 240,oo rsd

Trenutno zaustavlja sva curenja hlednjaka. Deluje brzo i efikasno, ne oštećuje cevi, zaptivke i metalne delove. Kompatibilan je sa svim vrstama antifriza. Takođe je efikasan kod preventivnog delovanja. Bezbedan za bilo koju vrstu hladnjaka.


SREDSTVO ZA CISCENJE KACIGA 75ml AREXONSSREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KACIGA 75 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437565

CENA: 240,oo rsd

Specifična formula za čišćenje unutrašnjosti kacige. Ona prodire u materijal koji je svakodnevno u kontaktu sa kožom i kosom glave. Čisti znoj i masniću koja se taloži na postavi. Aktivni sastojci prodiru duboko, oslobađajući miris svežine i čistoće.


SPREJ ZA PODMAZIVANJE SVITOL SPORT 200ml AREXONSSPREJ ZA PODMAZIVANJE SVITOL-SPORT 200 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437864

CENA: 384,oo rsd

Filmom ulja štiti delove koji se tretiraju i obezbeđuje efikasnu zaštitu protiv trenja. Zaustavlja tekuće korozivne procese, pridružuje metale i sprečava oksidaciju. Otporan je na atmosferske, vremenske uticaje i slanu vodu.


SREDSTVO ZA CISCENJE KOCNICA 600ml AREXONSSREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KOČNICA 600 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  438163

CENA: 420,oo rsd

Specijalan proizvod za čišćenje doboša kočnica, diskova klješta i spojeva. Omogućava čišćenje unutrašnjosti klješta bez rasklapanja. Brzo rastvara i uklanja masoću. Pomaže oslobađanje prašine stvorene habanjem kočionih pločica ili paknova. Ne korodira metale i ne oštećuje gumu.


PASTA ZA PRANJE RUKU 750ml AREXONSPASTA ZA PRANJE RUKU 750 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  438221

CENA: 294,oo rsd

Namenjena za čišćenje ruku. Zahvaljujući abrezivnim karakteristikama eliminiše sve nečistoće, a čuva mekoću ruku.


MARKER ZA OGREBOTINE 10ml AREXONSMARKER ZA OGREBOTINE 10 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  438248

CENA: 504,oo rsd

Idealan za prikrivanje ogrebotine na automobilima i motociklima. Zahvaljujući svoj specifičnoj formuli ispunjava ogrebotine i štiti od vlage i korozije. Fine ogrebotine, odnosno one koje ne dopiru do lima postaju optički nevidljive. Koristi se za metalne, obojene plastične delove, branike, retrovizore itd. Mogu se koristiti na akrilnim i metalik bojama.


SREDSTVO ZA REPARACIJU FAROVA 150gr AREXONSSREDSTVO ZA REPARACIJU FAROVA 150 gr AREXONS

Šifra proizvoda:  438249

CENA: 360,oo rsd

Posebno dizajniran da povrati transparentnost farova i svetala. Poboljšava osvetljenost svetala prilikom vožnje noću. Zahvaljujući svojoj formuli uklanja površinski fleke na plastičnim farovima automobila i motocikala. Takođe je pogodan za poliranje šoferšajbne skutera i štitnika motorckla.


POLITURA ZA HROM 150gr AREXONSPOLITURA ZA HROM 150 gr AREXONS

Šifra proizvoda:  438252

CENA: 396,oo rsd

Zahvaljujući svojoj novoj formuli je posebno pogodan za uklanjanje i zaštitu od oksidacije svih hromiranih ili metalnih površina. Senzacionalan efekat ogledala za one koji vole da svi sjajni hromirani delovi svetle kao novi. Pogodno za automobile i motocikle: točkovi, branici, ogledala, ručke na vratima.


SREDSTVO ZA REPARACIJU GUMA 400ml AREXONSSREDSTVO ZA REPARACIJU GUMA 400 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437163

CENA: 408,oo rsd

Arexons sjaj za gume je sredstvo za obnavljanje guma. Čisti i štiti gume obnavljajući ih do originalne boje, služi za poliranje, čišćenje, revitalizaciju i zaštitu guma.


SPREJ LEPAK ZA KRPLJENJE GUME 300ml AREXONSSPREJ LEPAK ZA KRPLJENJE GUME 300 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  437168

CENA: 552,oo rsd

Zatvara rupe i posekotine i vraca ponovo gumu prvobitno stanje. Pogodan za bilo koji tip bušenja, za unutrašnje ili tubeless gume. Tako da je moguće poraviti gumu bez prljanja ruku.


SET OSVEZIVAC AIRTECH 8mlREFILL 8ml AREXONSSET OSVEŽIVAČ AIRTECH 8 ml + REFILL 8 ml AREXONS

Šifra proizvoda:  43SETAREXONS

CENA: 399,oo rsd

Parfem prijatanog orijentalnog mirisa. Može se lako prikačiti na rešetke ventilacije i podesiti intenzitet.

 

 

Više iz ove kategorije « Sijalice Areon »

GUME

PRONAĐITE VAŠE GUME >>>

Proizvođač
Sezona
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu-Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset

BUTON Zakazivanje Zamene Guma Gif 4