NEXEN Auto gume

19 mart

Nexen Gume

NEXEN GUME

Nexen Tire Logo 1Osnovana je 1942. godine pod imenom Heung-guma. Nexen guma Co s ponosom služi u industriji guma posljednjih 71 godinu. Kompanija je 1956. prepoznata kao prva korejske kompanija u proizvodnji guma.

Godine 1985 pogon u Yangsanu, Koreji počeo je proizvodnju radijalnih guma. 6 godina nakon toga, u saradnji sa OHTSU Tire & Rubber u Japanu, poboljšali su i unapredili razvojne i proizvodne mogućnosti.

 

U nastojanju da odražavaju posvećenost kvalitetu, 2000. godine promenili su naziv kompanije od Woosung guma na Nexen Tire Corporation. Ime Nexen je kombinacija dve reči koje u prevodu znače Sledeći i Vekovi. To pokazuje Nexen-ovu volju i odlučnost da se pripreme za budućnost.

U 2005. godini, osnovali su američku filijalu, Nexen Amerika, što je odličan početak za širenje branda na globalnom nivou. U istoj godini, Nexen je dobio patent za tehnologiju za proizvodnju gume / slojevitih silikata nano-kompozitnih guma. Do 2006. godine završili su razvoj na novoj UHP i zimskoj LTR / SUV gumi. Zbog povećane globalne potražnje za Nexen, 2007. su otvorili dodatnu proizvodnju guma u Kini. Nexen je jedan od najvećih i najnaprednijih svetskih proizvođača guma, s planovima da postignu godišnju proizvodnju od 20 miliona jedinica do 2018. godine.

Zbog opredeljenja za pružanje kvalitetnog proizvoda, uzuzetne vrednosti, globalni tržišni udeo Nexen-a, značajno se povećao u posljednjih desetak godina, s prodajom više od 2 milijarde dolara godišnje. Kompanija radi i dalje na istraživanju inovativnih tehnologija, razvoju sigurnih i ekološki prihvatljivih proizvoda i osiguranju da kupci Nexen guma uživaju u udobnoj vožnji.

Inovativna tehnologija

Nexen istraživački tim doveo je do razvoja prvih Korejskih guma u obliku slova V. Patentirao nano-tehnologiju često nagrađivanog zelenog koncept guma. Nexen je predan u toku istraživanje i razvoja budućih tehnologija guma te koristi najsavremeniju opremu kako bi se osigurala sigurnost, vrednost i performanse s ekološkim pristupom.

Pouzdanost automobila

Udobnost Nexen guma podređena je ukupnom zadovoljstvu vozača. Zato su Nexen gume odobrene od više proizvođača automobila za prvu ugradnju novo proizvedenih automobila. Rigoroznom kontrolom kvaliteta i performansi Nexen je zaradio poverenje proizvođača automobila koji znaju, ako je vozač zadovoljan svojim gumama oni će takođe verovatno biti zadovoljni sa svojim vozilom što povećava šanse da će istu marku vozila kupiti u budućnosti.

Na slici ispod su prikazani proizvođači automobila koje koriste Nexen gume za prvu ugradnju u njihove nove automobile.

Nexen1

Država proizvodnje

Nexen je unapredio automatsku proizvodnju opreme. Učinkovitost u kombinaciji sa superiornom tehnologijom omogućuje Nexenu da isporuči najbolji proizvod po najboljoj ceni. Ova tvrdnja je poduprta sa rekordnih 70 godina pune proizvodnje. Za Nexen je najvažnije da zadrži kvalitet proizvoda.

Nexen2

Nagrađeni dizajn

Nexen inovacije čine prvom komanijom za proizvodnju guma koja je uspela da osvoji četiri svetske nagrade za dizajn: IDEJU (2014), G-Mark (2013), Dot Design (2012) i IF dizajn (2011). Nexen dizajn je bio najbolji od 2.000 prijava za 2014 IDEA s Zelenim konceptom guma kojio sadrži zamenski blok gazišta. U budućnosti, Nexen se vodi idejom o paketu proizvoda koji se odlikuje izvrsnim performansama i dizajnom.

Nexen3

 

Pogledajte ponudu NEXEN pneumatika u našoj web-prodavnici >>

GUME

PRONAĐITE VAŠE GUME >>>

Proizvođač
Sezona
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu-Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset

BUTON Zakazivanje Zamene Guma Gif 4